پخت و پز

پخت و پز

آشپزی
پخت و پز

پخت و پز

آشپزی

میرزا قاسمی

 در بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات، تخم‌مرغ، گردو و رب انار وجود دارند.
 
غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند.
 
به گزارش تکناز از جمله غذاهای محلی شمال (به ویژه گیلان) می توان به اناربیج، شش‌انداز، شیرین تره، چخرتمه، نازخاتون، لونگی، واویشکا، ترش شامی، خولی آش و ... اشاره کرد. 

البته شمالی ها انواع ترشی، کلوچه، رب و مربا نیز دارند که بسیار خوش طعم و لذیذ هستند. 

میرزا قاسمی

آموزش غذاهای خوشمزه شمالی !+ تصاویر
مواد لازم



•    10 عدد بادنجان متوسط                
•    5 عدد تخم مرغ                           
•    یک بوته سیر                                 
•    یک کیلوگرم گوجه فرنگی                    
•    200 گرم  کره یا روغن                      
•    زردچوبه و نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه در ادامه مطلب
  

1. بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را رنده کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. 

2. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.

3. آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید. 

4. شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.