تهیه عدس پلوی قالبی
مـواد لازم برای شـش الی هفت نفر
برنج: چهار پیمانه
عدس: یک و نیم الی دو پیمانه
نمک: به میزان لازم
روغن: نصف پیمانه
دارچین: نصف قاشق مرباخوری
زعفران دمکرده: چهار قاشق سوپخوری
پیاز: یک عدد
گوشت چرخکرده: 500 گرم
کره: 100 گرم
خرما: 400 گرم
گردو: یک پیمانه
رب گوجهفرنگی و فلفل سیاه: به میزان لازم
در گذشته عدسپلو نذری (یا هر غذای نذری) را روی آتش (هیزم) طبخ میکردند و چه خوشمزه بود. ممکن است در این زمان امکانات لازم در بعضی مناطق وجود نداشته باشد تا غذا را روی آتش بپزند و ما میتوانیم برای نزدیک شدن به طعم غذای نذری گذشته، نیمی از برنج را برنج دودی بریزیم. هر دو برنج را با هم شسته، بخیسانید و طبق دستور دم کنید.
طرز تهیه در ادامه مطلب
ادامه مطلب ...
مواد لازم
• 8 عدد بادنجان قلمی
• 5 عدد گوجه فرنگی درشت
• نصف پیمانه آبغوره
• یک قاشق غذاخوری نعنای خشک
• 3 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
• 1 قاشق غذاخوری گلپر
• دو پیمانه آب انار (یا 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار)
طرز تهیه در ادامه مطلب
این غذا حاوی گوشت و محصولات گوشتی نیست و در عین حال محتوی نخود سبز و گوجه فرنگی، پیاز و سیر است ، از این رو غذایی مفید برای افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنین غذایی مناسب است برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می کنند
مواد لازم :
نخود فرنگی پخته 500 گرم
پنیر محلی خرد شده 150 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 100 گرم
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
پودر زیره و تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز کمتر از یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
بقیه در ادامه مطلب
مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده ساده کم چرب یک پیمانه
شیر کم چرب نصف پیمانه
نمک نوک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
ماست و یک چهارم شیر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر سفت شود، سپس روی میز آشپزخانه بگذارید.
بقیه شیر را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود. در این مرحله خمیر کمی چسبناک می شود. خمیر را با وردنه به ضخامت حدود ۲ سانتی متر باز کنید و با لیوان یا چاقوی مخصوص برش بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند.
بیسکویت داغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید.